12 Οκτ 2010

Μανιχέστο εκλογών 7ης Νοέμβρη

Κείμενο του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μια πόλη για την πάρτη μου» του Καλλικράτειου Δήμου Κάτω Συκομουριάς, Παρμενίωνα Κομματοσκυλάκη

Συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Οι επερχόμενες εκλογές είναι σαν όλες τις άλλες. Σας μιλώ εντελώς ειλικρινά και εκ μπύρας ουδεμία διαφορά έχουν από όσες μέχρι τώρα έχουν λάβει χώρα σε τούτη εδώ τη χώρα.

Συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Στις 7 Νοεμβρίου καλούνται οι κατά τόπο δημότες να επιλέξουν το συνδυασμό εκείνο που θα ηγηθεί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την επόμενη τετραετία. Εγώ και οι συνεργάτες μου, ντόμπρα σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα κάνουμε τίποτα απολύτως. Και όταν λέμε τίποτα το εννοούμε. Δε θα μπούμε καν στη διαδικασία να ανοίξουμε δρόμους και πεζοδρόμια το τελευταίο 6μηνο της θητείας μας.


Συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Σε τέσσερις εβδομάδες, στόχος μας είναι να μας δώσετε την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε ένα συρτάρι και μία πόρτα. Αλλά εμείς δε μιλάμε αόριστα. Και για αυτό θα καταστήσουμε crystal clear τις προθέσεις μας: θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο ταμείο του Δήμου και επιδιώκουμε να εισέλθουμε στο «κλιμακοστάσιο» του κόμματός μας προκειμένου να ακολουθήσουμε τη συνήθη διαδικασία ανέλιξης και σταδιακά να περάσουμε από το Δήμο στην Περιφέρεια με τελικό προορισμό το Μείζον Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Το σύνολο των ατόμων που απαρτίζουν το συνδυασμό μας διαπνέεται από γνήσια αισθήματα αδιαφορίας για το μέλλον του Δήμου και δε δίνουν δεκάρα τσακιστή –ούτε καν δραχμή– για το τι θα απογίνεται όλοι εσείς.

….αλλά τουλάχιστον είμαστε ειλικρινείς.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010 ζητάμε το μόνο όπλο που διαθέτετε. Και αφού το ζητάμε και μάλιστα τόσο ευγενικά, φροντίστε να μας το δώσετε για να μη σας βαραίνει και εσάς. Άλλωστε πρώτον τα όπλα είναι passé και δεύτερον πολύ αέρα σας δώσαμε –καιρός να τον πάρουμε πίσω.

Ευχαριστούμε.

ΥΓ. Θεωρούμε δεδομένο ότι άπαξ και ο συνδυασμός μας δε διαθέτει προεκλογικό πρόγραμμα, όλοι εσείς την επαύριον των εκλογών, η οποία θα συνδυαστεί με τη νίκη μας, δε θα έχετε καμία απαίτηση. Αν πάλι έχετε, τόσο το χειρότερο για εσάς.

1 σχόλιο: